Julklapp inhandlad!

Och så har jag shoppat julklapp också. Tala om att vara ute i god tid … Dagens inköp är inte bara julklapp. Det får bli en kombinerad födelsedagspresent och julklapp till systersonen i Kanada. Elva år fyller han i slutet av juli och jag ger hellre få rejäla grejer än småkrafs i stor kvantitet och eftersom Liam tillhör dem som kommer ihåg om han fått något i förskott blir han inte ledsen när han inte får öppna något från mig på julafton.

Förra året fick han hockeybiljetter och middag på The Old Spagetti Factory. I år blir det fotbollskläder från Real Madrids officiella butik. Trots att han inte är elva år fyllda och bor på andra sidan jordklotet har han järnkoll på väldigt mycket. Oavsett om det är premiärminsterval i Kanada, fotbollslag i Europa eller varenda NHL-lags målmelodi. Visste ni det? Att signalerna när det blir mål i NHL är olika för vilket lag det är som petar in pucken? I mina öron låter de likadant.

I påsen från ”la tienda de Real Madrid” låg det idag bortautstyrseln. Den är grå. Hemma spelar de i helvitt. Den ser mest ut om pyjamas tycker jag. Det tredje stället är blått. Det blev grått med neongula revärer med Moore och nummer 9 på rygg och byxor. Plus sockar och en matchande gympapåse. Det är Adidas som gör Real Madrids kläder och kvaliteten känns väldigt bra.

Jag tycker om Real Madrids hymn. Den spelades i butiken och jag gick hem och letade upp den på YouTube. Lyssna gärna! Pampigt värre! Sport är fantastiskt! Det ryser i mig när jag hör sången! Det ska kämpas både långt borta och nära, det ska skrivas historia. Så mycket känslor det är med sport och det är synd om dem som inte fattat det.

2 comments on “Julklapp inhandlad!

  1. Liam sa for ett tag sedan att han inte langre kan komma ihag hur mal signalen later for Vancouver … det var lange sedan de gjorde mal … flest matcher i rad utan mal i Van Canucks historia … men det blir ju en ny sasong …

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s